Avignon til Port Napoleon

Efter at have sagt farvel til vores 2 gaster Britt og Finn, var det til til at gøre klar til det sidste ben på vores kanal tur. Det har været super hyggeligt at have gaster md ombord .

Britt og Finn

Vi forlod Avignon kl. 8.45 mod Arles. Det skulle være en kort tur å små 40 km.  Vi havde lidt støvregn  fra starten og grå himmel :-(. På et tidspunkt kunne vi høre torden omkring os.. Heldigvis slap vi for de store mængder regn og torden.

Da vi kom frem til Arles, var der ingen steder at ligge til, vi prøve et sted med små fiskebåde, men porten ud til byen var låst. Så var gode råd dyre , hvad gøre vi nu. Da der ikke var nogen for overnatning i Arles, måtte vi bide i det sure æble og sejle vider.. Desværre fandt vi ingen steder vi kunne fortøjer på vejen. Vi måtte sejle de sidste 50 km til Port Napoleon desværre 🙁

Vi var dog heldig at være fremme i den sidste sluse inden kl. 18 hvor slusen lukker. Her i Port Saint Louis skulle vi lige hæves de voldsomme 10 cm. ind til Middelhavet,

Sidste sluse Port Saint Louis

Da vi var igennem den sidste sluse på turen fra Danmark, var det en lille sejltur på   1 time til vores destination Port Napoleon. JUBII endelig fremme efter en helt fantastisk tur på de Europæiske vandveje .

Vi fandt hurtigt en plads på gæstekajen.

Port Napoleon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *