Besætningen

lars

Lars Krøyer

Har sejlet siden 1996, hvor jeg købte den første båd. Det var en Maxi 84, som vi hentede i Sverige. Siden har jeg sejlet i Mamba og Albin Express, før vi købte vores Benni.

Siden 1996 har jeg sejlet i næsten hver eneste sommerferie. Jeg synes efterhånden, at vi har været i de fleste havne i Danmark. Vi har haft rigtig gode ferie og fantastisk vejr, men vi har desværre også haft nogle kolde sommerferier i båden.

Jeg synes, at tiden er kommet til at se nogle nye farvande – og gerne noget bedre vejr. Jeg glæder mig til turen ned gennem Europa og de mange oplevelser, som følger med. Bliver godt at få båden ned og ligge i varmen i Middelhavet.

Dorthe Krøyer

Har sejlet siden 2006, hvor jeg blev lokket ud på bølgen den blå
Jeg startede i en Maxi 84, og den fungerede fint som familiebåd mens ungerne var små. Da de blev større, var det godt at de havde hver deres kahyt i Bennien – og Skipper havde bestemt ikke noget imod at få en større båd.

Jeg glæder mig rigtig meget til turen ned ad kanalerne, at tøffe roligt afsted og opleve livet og naturen udfolde sig rundt omkring. Jeg er spændt på alle sluserne.