Plage de Fabrégas (ankerplads)

Øvøvøvøvøv!! Vi sejlede bare 8 sm til en ankerplads med læ for vestenvinden – MEN ingen læ for middelhavsdønningerne fra syd, og dem var der rigeligt af ovenpå de foregående dages blæst :-(. Så vi fik igen dage og nætter med konstant rullen og uro og banken af bølger på skibsskroget. Man er ved at blive sindssyg, og båden er billigt til salg! Der kommer nogle kraftige faldvinde ned ad bjerget fra vest og strøm/dønninger fra syd , så båden svinger konstant fra side til side. Vi taler om, at det måske kan hjælpe at ankre op længere ind under land, men vinden skulle vende i løbet af natten, så det er vi ikke meget for. Vi skal forske meget mere i, hvordan vi kan ankre op, så båden ligger mere roligt. Det kan kun blive bedre!

Havtemperaturen er faldet næsten 10 gr til 18 gr siden Porquerolles – måske som følge af Mistralens rusken. Lars opdagede det, da han hoppede i for at svømme ud og tjekke ankeret – han var nær hoppet lige retur på båden igen :-).

Vi sejlede gummibåden ind til Fabrégas strand og gik en tur i baglandet. Masser af ferieboliger og turister på stranden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *